VLAGGEN EN SPAN­DOEKEN

Een kleine stap is vaak genoeg voor een groots bereik. Neil Armstrong zei het al toen hij de Apollo 11 verliet en als eerste mens voet op de maan zette. De vlag die hij vervolgens plantte werd een icoon.

Stap in de voetsporen van de bekendste astronaut aller tijden en laat jouw boodschap opvallen op een vlag of spandoek. Haas Reklame zorgt voor een geslaagde missie.

Vlaggen en spandoeken

Een kleine stap is vaak genoeg voor een groots bereik. Neil Armstrong zei het al toen hij de Apollo 11 verliet en als eerste mens voet op de maan zette. De vlag die hij vervolgens plantte werd een icoon.

Stap in de voetsporen van de bekendste astronaut aller tijden en laat jouw boodschap opvallen op een vlag of spandoek. Haas Reklame zorgt voor een geslaagde missie.

Laat jouw boodschap opvallen.

Door hun opvallende verschijning zijn spandoeken en vlaggen ideale manieren om jouw boodschap op creatieve wijze uit te dragen. De mogelijkheden zijn enorm. Of het nu gaat om een banier op jouw beursstand, een spandoek op je pand, een vlaggetje op de vergadertafel of een wapperende blikvanger op het bedrijfsterrein.

Haas Reklame levert alle denkbare varianten en afmetingen voor zowel binnen als buiten. Elke vlag en spandoek is van topkwaliteit en sluit naadloos aan bij de boodschap die jij wil vertellen, opvallend en creatief.

Uiteraard leveren en monteren wij ook masten, spanframes en andere benodigdheden om jouw vlaggen en spandoeken perfect tot uiting te laten komen.

In onze vlaggenwijzer laten we zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

 

 

5 REDENEN OM VOOR HAAS REKLAME TE KIEZEN:

R  Meer dan 28 jaar ervaring

R  Deskundig advies

R  Gecertificeerde vakmensen

R  Wij gaan voor de perfecte oplossing

R  Afspraak is afspraak

Een blik op onze wall of fame

pssst...  mensen praten over ons

Wij werken al vele jaren samen met Haas Reklame, naar volle tevredenheid. Van ontwerpen van advertenties,  mooie projecten als full colour belettering op onze reclame auto’s, tot het geheel wrappen van auto's van onze klanten. Haas Reklame is je partner!

Hans van Dueren den Hollander

Autobedrijf van Dueren

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf had ik de wens om meteen goed te positioneren, met een eigen identiteit en herkenbaar en uniek logo. Haas Reklame heeft dit fantastisch uitgewerkt, ik ben zeer content met het duurzame resultaat en de persoonlijke aanpak en maatwerk van Haas Reklame!

Martin Numan

Numan Logistic Services

Haas Reklame heeft ons geholpen ons nieuwe logo op verrassende wijze te introduceren. Zij hebben ons daarmee totaal ontzorgd. Het is fijn om een professionele samenwerkingspartner te hebben waar je altijd op kunt rekenen.

Heidi van der Lugt

KS Profiel B.V.

Al sinds de start van mijn hoveniersbedrijf, in 2003, werk ik samen met Haas Reklame. Al mijn reclame laat ik door hen maken. Van ontwerp tot uitvoering denken ze met mij mee, en hebben ze service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wim van Strien

Van Strien Hoveniersbedrijf

Haas Reklame is oplossingsgericht, meedenkend en flexibel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Blij met een leverancier die zodanig ontzorgd.

Sanne Wagemakers

ATM

Reeds enkele jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Haas reklame. Met onze kwalitatief goed bestickerde bedrijfsvoertuigen komen wij dagelijks in gepaste stijl bij onze klanten voor de dag.

Jan Sonneveld

Van Caam

Wij maken al jaren gebruik van de belettering op onze machines en dit naar volle tevredenheid. Onze machines worden in onze branche zeer intensief gebruikt en de belettering blijft altijd goed zitten. In 2016 heeft Haas Reklame heeft voor ons een mooi, nieuw en eigentijds logo ontworpen.

Corine Breure

Breure Grondwerken

Ik waardeer de flexibiliteit en snelheid waarmee Haas Reklame werkt. Ze zeggen eigenlijk nooit 'nee' en regelen het gewoon!

Sander Kruis

Team Jumbo Visma

4
5

Specifieke wensen?

Wij denken graag met je mee.

denken-optimaal printen