RECLAME­ZUILEN

Je wilde toch opvallen? Dat is zeker gelukt! Van heinde en verre zijn jouw naam en logo zichtbaar. Dit is een ware trekpleister en een bezienswaardigheid op zich.

Dankzij een creatieve reclamezuil van Haas Reklame ben je niet alleen goed zichtbaar, maar ook verzekerd van de aandacht die blijft hangen. Je doel is bereikt.

reclamezuilen

Je wilde toch opvallen? Dat is zeker gelukt! Van heinde en verre zijn jouw naam en logo zichtbaar. Dit is een ware trekpleister en een bezienswaardigheid op zich.

Dankzij een creatieve reclamezuil van Haas Reklame ben je niet alleen goed zichtbaar, maar ook verzekerd van de aandacht die blijft hangen. Je doel is bereikt.

onze zuilen staan pal voor jouw bedrijf.

Een reclamezuil is het visitekaartje voor je deur. Een opvallende object én handige informatiedrager. Reclamezuilen zijn verkrijgbaar in talloze verschillende vormen, afmetingen, verlicht of onverlicht. Wij kijken denken met je mee over de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Haas Reklame ontwerpt en realiseert reclamezuilen op maat of geeft standaardzuilen een onderscheidend uiterlijk. Met LED-verlichting krijgt de zuil in donkere dagen en ’s avonds nog meer aandacht. Tijd-, temperatuur- of een dynamisch display verhogen de attentiewaarde. Een reclamezuil van Haas Reklame trekt de aandacht en informeert; een ideale combinatie.

 

Nieuw in ons assortiment De Inhaker. Een standaard met ontelbare mogelijkheden om bijvoorbeeld een promotiedisplay, desinfectiezuil, bewegwijzering, menustandaard of vrijstaande wand te maken.

5 REDENEN OM VOOR HAAS REKLAME TE KIEZEN:

R  Meer dan 28 jaar ervaring

R  Deskundig advies

R  Gecertificeerde vakmensen

R  Wij gaan voor de perfecte oplossing

R  Afspraak is afspraak

Een blik op onze wall of fame

pssst...  mensen praten over ons

Wij werken al vele jaren samen met Haas Reklame, naar volle tevredenheid. Van ontwerpen van advertenties,  mooie projecten als full colour belettering op onze reclame auto’s, tot het geheel wrappen van auto's van onze klanten. Haas Reklame is je partner!

Hans van Dueren den Hollander

Autobedrijf van Dueren

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf had ik de wens om meteen goed te positioneren, met een eigen identiteit en herkenbaar en uniek logo. Haas Reklame heeft dit fantastisch uitgewerkt, ik ben zeer content met het duurzame resultaat en de persoonlijke aanpak en maatwerk van Haas Reklame!

Martin Numan

Numan Logistic Services

Haas Reklame heeft ons geholpen ons nieuwe logo op verrassende wijze te introduceren. Zij hebben ons daarmee totaal ontzorgd. Het is fijn om een professionele samenwerkingspartner te hebben waar je altijd op kunt rekenen.

Heidi van der Lugt

KS Profiel B.V.

Al sinds de start van mijn hoveniersbedrijf, in 2003, werk ik samen met Haas Reklame. Al mijn reclame laat ik door hen maken. Van ontwerp tot uitvoering denken ze met mij mee, en hebben ze service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wim van Strien

Van Strien Hoveniersbedrijf

Haas Reklame is oplossingsgericht, meedenkend en flexibel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Blij met een leverancier die zodanig ontzorgd.

Sanne Wagemakers

ATM

Reeds enkele jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Haas reklame. Met onze kwalitatief goed bestickerde bedrijfsvoertuigen komen wij dagelijks in gepaste stijl bij onze klanten voor de dag.

Jan Sonneveld

Van Caam

Wij maken al jaren gebruik van de belettering op onze machines en dit naar volle tevredenheid. Onze machines worden in onze branche zeer intensief gebruikt en de belettering blijft altijd goed zitten. In 2016 heeft Haas Reklame heeft voor ons een mooi, nieuw en eigentijds logo ontworpen.

Corine Breure

Breure Grondwerken

Ik waardeer de flexibiliteit en snelheid waarmee Haas Reklame werkt. Ze zeggen eigenlijk nooit 'nee' en regelen het gewoon!

Sander Kruis

Team Jumbo Visma

4
5

Specifieke wensen?

Wij denken graag met je mee.

denken-optimaal printen