RAAM­FOLIES

Je zit op een toplocatie. Dagelijks passeren massa’s mensen jouw pand. Het pand met de opvallende winkelruit. Door deze creatieve raamfolie wordt hun aandacht extra getrokken. Ze blijven staan, kijken nog eens goed, overleggen kort en stappen dan naar binnen. Welkom, waarmee kan ik u helpen?

Haas Reklame zorgt dat jouw raam communiceert, glashelder!

raamfolies

Je zit op een toplocatie. Dagelijks passeren massa’s mensen jouw pand. Het pand met de opvallende winkelruit. Door deze creatieve raamfolie wordt hun aandacht extra getrokken. Ze blijven staan, kijken nog eens goed, overleggen kort en stappen dan naar binnen. Welkom, waarmee kan ik u helpen?

Haas Reklame zorgt dat jouw raam communiceert, glashelder!

Folies die je ramen uitstraling geven.

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een folie die je op ramen aanbrengt ter decoratie, zonwering of verhindering van inkijk. Ook anti-inbraak folie en veiligheidsfolie behoren tot de mogelijkheden.

De zonwerende glasfolies, anti-inbraak en veiligheidsfolies zijn glashelder. Je kunt er normaal door naar buiten kijken. De zonwerende folies hebben een verduisterende werking zoals een zonnebril.

Anti-inkijkfolie of zandstraal fo

lie ziet er uit als matglas of gezandstraald glas. Deze raamfolies zijn bij uitstek geschikt om je privacy te beschermen, maar ook om een mooie decoratie aan te brengen.

Op veel raamfolies kunnen we een print verwerken, en desgewenst in elke vorm snijden. Alles is mogelijk! Bij Haas Reklame zeggen we daarom: “Weg met die saaie ramen”.

Bekijk hier de nieuwste trend met de aan en uit folie.

 

 

5 REDENEN OM VOOR HAAS REKLAME TE KIEZEN:

R  Meer dan 28 jaar ervaring

R  Deskundig advies

R  Gecertificeerde vakmensen

R  Wij gaan voor de perfecte oplossing

R  Afspraak is afspraak

Een blik op onze wall of fame

pssst...  mensen praten over ons

Wij werken al vele jaren samen met Haas Reklame, naar volle tevredenheid. Van ontwerpen van advertenties,  mooie projecten als full colour belettering op onze reclame auto’s, tot het geheel wrappen van auto's van onze klanten. Haas Reklame is je partner!

Hans van Dueren den Hollander

Autobedrijf van Dueren

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf had ik de wens om meteen goed te positioneren, met een eigen identiteit en herkenbaar en uniek logo. Haas Reklame heeft dit fantastisch uitgewerkt, ik ben zeer content met het duurzame resultaat en de persoonlijke aanpak en maatwerk van Haas Reklame!

Martin Numan

Numan Logistic Services

Haas Reklame heeft ons geholpen ons nieuwe logo op verrassende wijze te introduceren. Zij hebben ons daarmee totaal ontzorgd. Het is fijn om een professionele samenwerkingspartner te hebben waar je altijd op kunt rekenen.

Heidi van der Lugt

KS Profiel B.V.

Al sinds de start van mijn hoveniersbedrijf, in 2003, werk ik samen met Haas Reklame. Al mijn reclame laat ik door hen maken. Van ontwerp tot uitvoering denken ze met mij mee, en hebben ze service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wim van Strien

Van Strien Hoveniersbedrijf

Haas Reklame is oplossingsgericht, meedenkend en flexibel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Blij met een leverancier die zodanig ontzorgd.

Sanne Wagemakers

ATM

Reeds enkele jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Haas reklame. Met onze kwalitatief goed bestickerde bedrijfsvoertuigen komen wij dagelijks in gepaste stijl bij onze klanten voor de dag.

Jan Sonneveld

Van Caam

Wij maken al jaren gebruik van de belettering op onze machines en dit naar volle tevredenheid. Onze machines worden in onze branche zeer intensief gebruikt en de belettering blijft altijd goed zitten. In 2016 heeft Haas Reklame heeft voor ons een mooi, nieuw en eigentijds logo ontworpen.

Corine Breure

Breure Grondwerken

Ik waardeer de flexibiliteit en snelheid waarmee Haas Reklame werkt. Ze zeggen eigenlijk nooit 'nee' en regelen het gewoon!

Sander Kruis

Team Jumbo Visma

4
5

Specifieke wensen?

Wij denken graag met je mee.

denken-optimaal printen