INTERIEUR

Een bezoek aan je kantoor is een wereldreis geworden. Elke keer stap je binnen in een prachtige omgeving. Je gasten kijken hun ogen uit. Je eens zo saaie kantoorruimte is in één klap een inspirerende wereldplek.

En ook je kasten en deuren lijken nieuw!  Maar jij weet wel beter, het is decoratieve folie van Haas Reklame. Dat is pas sfeer! Hallo wereld, ik haal je naar binnen.

interieur

Een bezoek aan je kantoor is een wereldreis geworden. Elke keer stap je binnen in een prachtige omgeving. Je gasten kijken hun ogen uit. Je eens zo saaie kantoorruimte is in één klap een inspirerende wereldplek.

En ook je kasten en deuren lijken nieuw!  Maar jij weet wel beter, het is decoratieve folie van Haas Reklame. Dat is pas sfeer! Hallo wereld, ik haal je naar binnen.

uitstraling komt van binnen.

Het restylen van je kantoor, keuken, kozijnen of wanden was nog nooit zo betaalbaar en snel gerealiseerd. Haas Reklame verandert op creatieve wijze elke standaard (kantoor)ruimte tot een opvallende plek die uitnodigend en inspirerend is.

Levensgrote, wandbedekkende sfeerfoto’s, behang met jouw producten, een print op de vloer, de tafel in de kantine voorzien van een prachtige houtnerf folie… Noem het maar op, Haas Reklame maakt er iets sfeervols van.

Wij leveren en monteren een mix van speciale folies, behang en/of deco-doeksystemen om de juiste uitstraling in jouw interieur te creëren. Kom eens langs om de eindeloze mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar.

5 REDENEN OM VOOR HAAS REKLAME TE KIEZEN:

R  Meer dan 28 jaar ervaring

R  Deskundig advies

R  Gecertificeerde vakmensen

R  Wij gaan voor de perfecte oplossing

R  Afspraak is afspraak

Een blik op onze wall of fame

pssst...  mensen praten over ons

Wij werken al vele jaren samen met Haas Reklame, naar volle tevredenheid. Van ontwerpen van advertenties,  mooie projecten als full colour belettering op onze reclame auto’s, tot het geheel wrappen van auto's van onze klanten. Haas Reklame is je partner!

Hans van Dueren den Hollander

Autobedrijf van Dueren

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf had ik de wens om meteen goed te positioneren, met een eigen identiteit en herkenbaar en uniek logo. Haas Reklame heeft dit fantastisch uitgewerkt, ik ben zeer content met het duurzame resultaat en de persoonlijke aanpak en maatwerk van Haas Reklame!

Martin Numan

Numan Logistic Services

Haas Reklame heeft ons geholpen ons nieuwe logo op verrassende wijze te introduceren. Zij hebben ons daarmee totaal ontzorgd. Het is fijn om een professionele samenwerkingspartner te hebben waar je altijd op kunt rekenen.

Heidi van der Lugt

KS Profiel B.V.

Al sinds de start van mijn hoveniersbedrijf, in 2003, werk ik samen met Haas Reklame. Al mijn reclame laat ik door hen maken. Van ontwerp tot uitvoering denken ze met mij mee, en hebben ze service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wim van Strien

Van Strien Hoveniersbedrijf

Haas Reklame is oplossingsgericht, meedenkend en flexibel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Blij met een leverancier die zodanig ontzorgd.

Sanne Wagemakers

ATM

Reeds enkele jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Haas reklame. Met onze kwalitatief goed bestickerde bedrijfsvoertuigen komen wij dagelijks in gepaste stijl bij onze klanten voor de dag.

Jan Sonneveld

Van Caam

Wij maken al jaren gebruik van de belettering op onze machines en dit naar volle tevredenheid. Onze machines worden in onze branche zeer intensief gebruikt en de belettering blijft altijd goed zitten. In 2016 heeft Haas Reklame heeft voor ons een mooi, nieuw en eigentijds logo ontworpen.

Corine Breure

Breure Grondwerken

Ik waardeer de flexibiliteit en snelheid waarmee Haas Reklame werkt. Ze zeggen eigenlijk nooit 'nee' en regelen het gewoon!

Sander Kruis

Team Jumbo Visma

4
5

Specifieke wensen?

Wij denken graag met je mee.

denken-optimaal printen