auto-
belet­tering

De finish is in zicht. Je tegenstanders zijn in geen velden of wegen te bekennen. Je gaat winnen. Natuurlijk komt dat door je eigen kracht, maar ook door de uitstraling van je voertuig.

Laat je auto, bestelbus of vrachtwagen beletteren door Haas Reklame. Dan wordt het een opvallende verschijning en leiden alle wegen naar jou. De overwinning is binnen.

auto­belettering

De finish is in zicht. Je tegenstanders zijn in geen velden of wegen te bekennen. Je gaat winnen. Natuurlijk komt dat door je eigen kracht, maar ook door de uitstraling van je voertuig.

Laat je auto, bestelbus of vrachtwagen beletteren door Haas Reklame. Dan wordt het een opvallende verschijning en leiden alle wegen naar jou. De overwinning is binnen.

blik(vanger) op de weg.

Kies voor de meest effectieve vorm van reclame en maak van je (bedrijfs)voertuig een opvallende verschijning op de weg. Andere verkeersdeelnemers kunnen niet om jouw boodschap heen. Wegzappen, wegklikken of wegbladeren is er niet bij. Files worden ineens je vriend. In deze lange rij valt jouw reclame-uiting extra op. Een opvallend creatieve autoreclame blijft immers langer hangen dan een advertentie in welk medium dan ook. En dat alles binnen jouw eigen regio. Doeltreffender kan niet!

Autobelettering kent vele mogelijkheden; van alleen de bedrijfsnaam tot uitgebreide fullcolour-uitingen. Van subtiel tot pakkende carwrap. Wat je ook kiest, Haas Reklame zorgt dat alle blikken op de weg op jouw gericht zijn.

Uit de praktijk.

Haas Reklame is al ruim 15 jaar dé autobeletteraar van WVS

“Het aanzicht van de auto zegt iets over het bedrijf”

Voor een bedrijf is het van belang om aandacht te schenken aan de belettering van zijn voertuigen. “Het is immers een rijdend visitekaartje”, stelt René van Broekhoven, hoofd Marketing & Communicatie bij WVS. “Het aanzicht van de auto zegt iets over het bedrijf. Is de belettering netjes, strak en professioneel? Staat op de auto een telefoonnummer en/of een opvallende kreet waarover je gaat nadenken? Als een voertuig in slechte staat is of de belettering ziet er niet uit, dan heb je weinig vertrouwen in de dienstverlening van zo’n bedrijf.”

WVS Transport VansVoor een bedrijf als WVS is autobelettering zeer belangrijk. In 2016 is WVS veranderd van een sociale werkvoorziening tot een leerwerkbedrijf. “We zijn naar buiten toe heel zichtbaar, met onze groenvoorziening, postafdeling en schoonmaakbedrijf. Maar ook de consulenten van onze detachering rijden in een bedrijfsauto. Daardoor hebben we een flink wagenpark dat bestaat uit honderden voertuigen. Zij zijn voor ons een belangrijke troef om onze moderne uitstraling te laten zien”, aldus René.

schoonmaaktips 

Lees meer over de schoonmaaktips van Marjan in de nieuwsbrief.

 

 

5 REDENEN OM VOOR HAAS REKLAME TE KIEZEN:

R  Meer dan 28 jaar ervaring

R  Deskundig advies

R  Gecertificeerde vakmensen

R  Wij gaan voor de perfecte oplossing

R  Afspraak is afspraak

Een blik op onze wall of fame

pssst...  mensen praten over ons

Wij werken al vele jaren samen met Haas Reklame, naar volle tevredenheid. Van ontwerpen van advertenties,  mooie projecten als full colour belettering op onze reclame auto’s, tot het geheel wrappen van auto's van onze klanten. Haas Reklame is je partner!

Hans van Dueren den Hollander

Autobedrijf van Dueren

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf had ik de wens om meteen goed te positioneren, met een eigen identiteit en herkenbaar en uniek logo. Haas Reklame heeft dit fantastisch uitgewerkt, ik ben zeer content met het duurzame resultaat en de persoonlijke aanpak en maatwerk van Haas Reklame!

Martin Numan

Numan Logistic Services

Haas Reklame heeft ons geholpen ons nieuwe logo op verrassende wijze te introduceren. Zij hebben ons daarmee totaal ontzorgd. Het is fijn om een professionele samenwerkingspartner te hebben waar je altijd op kunt rekenen.

Heidi van der Lugt

KS Profiel B.V.

Al sinds de start van mijn hoveniersbedrijf, in 2003, werk ik samen met Haas Reklame. Al mijn reclame laat ik door hen maken. Van ontwerp tot uitvoering denken ze met mij mee, en hebben ze service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wim van Strien

Van Strien Hoveniersbedrijf

Haas Reklame is oplossingsgericht, meedenkend en flexibel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Blij met een leverancier die zodanig ontzorgd.

Sanne Wagemakers

ATM

Reeds enkele jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Haas reklame. Met onze kwalitatief goed bestickerde bedrijfsvoertuigen komen wij dagelijks in gepaste stijl bij onze klanten voor de dag.

Jan Sonneveld

Van Caam

Wij maken al jaren gebruik van de belettering op onze machines en dit naar volle tevredenheid. Onze machines worden in onze branche zeer intensief gebruikt en de belettering blijft altijd goed zitten. In 2016 heeft Haas Reklame heeft voor ons een mooi, nieuw en eigentijds logo ontworpen.

Corine Breure

Breure Grondwerken

Ik waardeer de flexibiliteit en snelheid waarmee Haas Reklame werkt. Ze zeggen eigenlijk nooit 'nee' en regelen het gewoon!

Sander Kruis

Team Jumbo Visma

4
5

Specifieke wensen?

Wij denken graag met je mee.

denken-optimaal printen